Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Βραχιόλι με αλυσίδα και ημιπολύτιμους λίθους!





















Σήμερα θέλω να σου παρουσιάσω αυτά τα πανέμορφα βραχιόλια και να σου πω δυο λόγια για τους ημιπολύτιμους λίθους.
Η κατασκευή τους είναι πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη, εάν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία. Χρειάζεσαι chips ή μικρά στοιχεία από τις ημιπολύτιμες πέτρες που αγαπάς, αλυσίδα της αρεσκείας σου -εγώ εδώ χρησιμοποίησα μία αρκετά λεπτή αλυσίδα, η οποία είναι επίχρυση, γιατί τίποτα λιγότερο δεν θα αναδείκνυε την ομορφιά και την λάμψη των κρυστάλλων- κρικάκια και τέλος ένα ταιριαστό κούμπωμα.
Μετράς σωστά, κόβεις την αλυσίδα, συνδέεις όλα τα στοιχεία μαζί με κρικάκια και τοποθετείς το κούμπωμα! Αυτό ήταν... και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!






















"Τουρμαλίνη

Η τουρμαλίνη καθαρίζει, εξαγνίζει και μεταμορφώνει την πυκνή ενέργεια σε μια ελαφρότερη δόνηση.
Σε ψυχολογικό επίπεδο βοηθάει στην κατανόηση του εαυτού μας και των άλλων, ενώ μας μεταφέρει βαθιά μέσα μας, παράγοντας την αυτοπεποίθηση και μειώνοντας τον φόβο. Εξαλείφει κάθε συναίσθημα θύματος και εκλύει την έμπνευση, την συμπόνια, την ανοχή και την ευημερία.
Η τουρμαλίνη είναι πολύ ισχυρός θεραπευτής του νου, ισορροπώντας τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια και μεταλλάσσοντας τα αρνητικά πρότυπα σκέψης σε θετικά."
























"Άκουα Μαρίνα



Η άκουα μαρίνα είναι μια πέτρα που μειώνει το στρες και ηρεμεί το μυαλό.

Σε ψυχολογικό επίπεδο είναι κοντά στους ευαίσθητους ανθρώπους. Έχει την δύναμη να δημιουργεί ανοχή για τους άλλους. Είναι σύμμαχός μας για να ξεπεράσουμε την επικριτική στάση, στηρίζει όποιον αισθάνεται να πνίγεται από τις ευθύνες και μας ενθαρρύνει να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας.
Η άκουα μαρίνα είναι ένα καλό φίλτρο για τις πληροφορίες που φθάνουν στον εγκέφαλο και την αντίληψη, ακονίζει τη διανόηση και ξεκαθαρίζει την σύγχυση. Μας βοηθά να καθησυχάσουμε τους φόβους μας και ν' αυξήσουμε την ευαισθησία μας.
Είναι μια υπέροχη πέτρα για διαλογισμό."

Αποσπάσματα από το βιβλίο:
εκδόσεις Ισόρροπον




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου